Lækker dessert til højtider og bare for sjov: Sådan laver du en kage med pære og chokolade

Foto: fra åbne kilder

Denne kage er perfekt til dem, der leder efter en afbalanceret kombination af smage

Pære- og mørk chokoladekage er en udsøgt dessert, der kombinerer saftige pærer og bitter mørk chokolade. Den er nem at tilberede, og den friske frugt gør den blød og mør. Opskriften blev delt på La Cucina Italianas hjemmeside.

Kage med pære og mørk chokolade

Ingredienser:

  • 1 kg pærer;
  • 150 g mælk;
  • 150 g mel;
  • 125 g sukker;
  • 70 g mørk chokolade;
  • 50 g smør;
  • 8 g hævemiddel;
  • 2 æg.

Tilberedning:

  1. Smelt smørret i en gryde. Bræk chokoladen i stykker, skræl pærerne, og skær dem i meget tynde skiver.
  2. Sigt mel og bagepulver ned i en stor skål, tilsæt sukker, æg og smeltet smør, og bland.
  3. Tilsæt til sidst mælken, hæld den i lidt ad gangen og fortsæt med at røre. Tilsæt pæreskiver og chokolade til blandingen.
  4. Beklæd en form (24 cm i diameter, 5 cm høj) med bagepapir, og hæld dejen i den, og tryk den forsigtigt ned. Bag i ovnen ved 180 °C i 1 time og 30 minutter. Lad den køle af, pynt med hakkede hasselnødder efter ønske, og server.

Share to friends
Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Lukket Land | Blog